UŠTEDI ENERGIJU
February 12, 2021

OTOČNI DIJALOG - Energetska tranzicija na otocima

Pokret otoka nastavlja s otočnim video podcastom. Nakon Pomorskog dobra s Markom Bertolinom nastavljamo niz edukacija s temom energetike i energetske tranzicije.

Ako se želite upoznati s energetskom tranzicijom i što nam ona sve donosi u budućnosti; koja je uloga jedinice lokalne samouprave, a koja građana; što se sve već poduzelo u procesu sprječavanja klimatskih promjena i ulogu Tajništva za EU otoke na hrvatskim otocima - bukirajte kalendar i pogledajte naš otočni dijalog koji će se održati 16. veljače od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala.

Podcast “Energetska tranzicija na otocima” vodit će pokretov volonter i stručnjak Ivan Zoković - Cola, a njegovi gosti su Marin Gregorović, dogradonačelnik grada Cresa i Kuzman Novak, dogradonačelnik grada Hvara.

.

.

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

.

Online edukacija

Nakon podcasta slijedi stručni webinar u kojem će Maja Pokrovac, direktorica gospodarskog udruženja Obnovljivi izvori energije, pričati o ambicioznim ciljevima koje je Hrvatska postavila prema EU te kako svi mi možemo biti dio zelenog plana i realizirati zadane rezultate. Webinar će se održati 25. veljače od 10 do 11 sati. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji te postavljati pitanja.

Prijavnicu za sudjelovanje na online edukaciji možete ispuniti na POVEZNICI.

.

Cijeli program podcasta i online edukacija možete pronaći ovdje.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram