Pažanin, Ivan Pažanin. Poznati chef, sigurno jedan od boljih u Hrvatskoj, već godinama niže uspjehe, osvaja izazove i ide dalje – s novim idejama i novim projektima.

.

Nakon usidrenja u Storiji, s kojom gradi divan posao, ali i život, jer kako sam ističe, sve je to on – i more i Dalmacija i kuhanje, ovih dana nas je iznenadio s novom stepenicom u svom profesionalnom životu. Naime, od nedavno Hrvatska ima paški sir s potpisom Ivana Pažanina.
.

Suradnja Ivana Pažanina i MIH sirane Kolan

Radi se o suradnji Ivana Pažanina i MIH sirane Kolan, koja je odavno prepoznata u Hrvatskoj, ali i daleko šire kao proizvođač vrhunskih sireva te koja je ime i brand gradila na posebnosti i kvaliteti.
.

Tim je ova suradnja veća i važnija za razvoj Hrvatskih proizvodača koji uz potporu vrhunskih domaćih chefova mogu i trebaju na svom putu težiti kvaliteti namirnice, pomoći i suradnji s onima koji im je mogu osigurati.
.

Ovo je i priča velika za otok Pag, ali i sve naše otoke. Ovo je priča koja bi morala postati standard kad se radi o prepoznavanju otočkih proizvoda, razvoja otoka i poticanju brendiranju sveg onog što naši otoci imaju, a nije zastupljeno među potrošačima van otoka.
.
Za kraj video. Najbolje je da poslušamo samog Ivana što nam o svojim sirevima ima za reći.
.

https://www.instagram.com/p/BwXUobYhaF5/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

__________
Autorica: Milena Ulić
Fotografija: Željko Šunjić