PAG – Plesna razglednica otoka

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 10.04.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Paški trokut je još jedna inspiracija u sklopu projekta plesna razglednica otoka Paga

Ples je vizualna umjetnost a kad se pokret i prirodne ljepote otoka Paga povežu, izvrsnoj suradnji nema kraja te nastane plesna razglednica otoka.

Fotografkinja Katica Mustapić i koreografkinja Kristina Alaburić iz udruge Kissa osmislile su kroz fotografiju i pokret na prekrasnim otočkim lokacijama prezentaciju otoka i ideju plesna razglednica 2.

Otok Pag ima bezbroj prekrasnih lokacija, drugačiji je i poseban. Kad se uz to spoji i plesna umjetnost imamo zbilja vrhunsku fotografiju i ideju, jer “što je čovjek bez prirode i priroda bez čovjeka”.

Paški trokut je jedna defitivno atraktivna lokacija koja zaslužuje mjesto u našem projektu. Jedna je od mnogih lokacija koje je plan fotografirati i na kraju objediniti u projektu plesna razglednica. Ideja je uključiti sva mjesta otoka i dati svima prostor koji zasluzuju jer sva mjesta otoka posjeduju ljepotu i posebnost.

Tako bi imali plesnu razglednicu otoka u slikama i kroz godišnja doba. Otok nije samo ljeto tu se živi cijelu godinu. Svako godišnje doba posjeduje svoju čaroliju koju planiramo ovjekovječiti fotografijom i nadamo se jednog dana izložbom , govore nam autorice.

Iz ljubavi prema otoku!

 

 

_________
Izvor: Kristina Alaburić, plesna udruga Kissa
Naslovna fotografija: Katica Mustapić