UŠTEDI ENERGIJU
October 29, 2021

PAG - Sirni namaz Tartuf Paške sirane osvojio medalju

Sirni namaz Tartuf Paške sirane osvojio je medalju na prestižnom ocjenjivanju sireva International Cheese Awards, održanom u Velikoj Britaniji

Ovaj je proizvod Paška sirana u svoj asortiman uvrstila tek prošle godine, ulaganjem u nabavu stroja za topljenje sira, a specifičan je, osim po tartufima koji se u njega dodaju, i po udjelu ovčjeg mlijeka - prenosi novilist.hr

.
Veliko priznanje za Pašku siranu

– Ovo je veliko priznanje za nas budući da se radi o jednom novitetu u paškom sirarstvu – proizvodnji sirnih namaza, kojima se prije nikada nismo bavili. Mi smo specijalizirani za proizvodnju tvrdih i polutvrdih sireva kao i ostale sirane na otoku Pagu.

Sirni namazi su nešto novo i posebno nas veseli što su ih kupci prepoznali, kaže Martina Pernar Škunca, voditeljica marketinga Paške sirane, dodajući da je medalja s International Cheese Awardsa snažan vjetar u leđa, potvrda dobro obavljenog posla, ali i motivacija za nove uspjehe.

– U nabavku stroja za proizvodnju sirnih namaza upustili smo se u ovim izazovnim vremenima i zaista smo dugo razvijali ovaj proizvod, ali ova medalja potvrđuje da je vrijedilo truda i da smo napravili odličan proizvod.

.
Classic i Tartuf namazi

Zasad imamo dvije vrste namaza – Classic i Tartuf. Sirni namaz Classic radi se od miješanog, ovčjeg i kravljeg mlijeka, dok je drugi namaz, kako mu se i samo ime kaže – s tartufima.

U planu je i da proširimo ovu proizvodnu liniju, s novim okusima i dodacima. Medalja s International Cheese Awardsa je i najljepši dar za 75. jubilej koji slavimo ove godine, kaže Pernar Škunca.

__________
Izvor: novilist.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.

 

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram