PANEL – Uloga organiziranog civilnog društva u životu EU

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 28.03.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

Konferencija o Budućnosti Europe na temu „Uloga organiziranog civilnog društva u životu Europske Unije i hrvatska perspektiva“

Organizirano civilno društvo jedan je od stupova za budućnost Europske Unije. Činjenica da je u ovim neizvjesnim vremenima, ekonomskim, zdravstvenim i socijalnim izazovima, vrlo teškim trenucima za čitavu Europu, položaj organizacija civilnog društva u lokalnim zajednicama iznimno bitan.

Prijave su otvorene kroz ovaj OBRAZAC koji će biti dostupan do popunjavanja raspoloživih mjesta.

.
Uloga OCD-ova i krizne situacije

Ovom konferencijom otvaramo temu o ulozi organizacija civilnog društva u zaštiti vrijednosti Europske unije i ulozi OCD-a u kriznim situacijama i sagledavanja Hrvatske perspektive – prenosi Mreža za aktivaciju mladih.

U okviru Konferencije o budućnosti Europe, Europski gospodarski i socijalni odbor u suradnji sa Savjetom za razvoj civilnog društva Vlade Republike Hrvatske, BUNKERom centrom za mlade Samobor i Udrugom ZAMISLI organizira konferenciju „Uloga organiziranog civilnog društva u životu Europske Unije i Hrvatska perspektiva“. Na konferenciji će istaknuti stručnjaci predstaviti i raspraviti razmišljanja, vrijednosti i uloge organiziranog civilnog društva.

 

PRIJAVE NA KONFERENCIJU

Konferencija će se održati u srijedu, 30. ožujka 2022. godine s početkom u 14:00 sati u hibridnom obliku. Online na zoom platformi  i u prostoru BUNKERa centra za mlade Samobor u trajanju do 19:30 sati.

Zbog ograničenog broja mjesta događaju će se uz fizički dolazak zainteresirani moći uključiti i putem zoom aplikacije za što su osigurani tehnički uvjeti. Ukoliko Vaša prijava ne bude u raspoloživim mjestima moći ćete se prijaviti preko Zooma na link koji ćemo dostaviti.

Prijave su otvorene kroz ovaj OBRAZAC koji će biti dostupan do popunjavanja raspoloživih mjesta.

 

__________
Izvor: Mreža za aktivaciju mladih
Naslovna fotografija: Unsplash.