PAŠMAN – Projekt “Tate za pet”

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 07.08.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Učitelji OŠ Vladimir Nazor koji sudjeluju u projektu Tate za pet će proći međunarodne edukacije s ciljem razvijanja novih vještina

.

OŠ Vladimir Nazor Neviđane je na javni poziv Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja prijavila svoj već pokrenuti projekt Tate za pet.

Na temelju projekta, učitelji koji u njemu sudjeluju će proći međunarodne edukacije a cilj navedenih edukacija je razvijanje novih vještina koje će omogućiti iskorak u kvaliteti samog projekta.

Ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU mr. sc. Antonija Gladović donijela je Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu prijedloga za 2021. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja.

Na temelju Odluke je prihvaćen i projektni prijedlog OŠ Vladimir Nazor Neviđane te su školi odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 12.235,00 EUR.

– Osnova projektnog prijedloga je naš postojeći projekt Tate za pet, koji je Agencija prepoznala kao kvalitetan. Na ovaj način, uz usvajanje novih vještina učitelja, nadamo se daljnjem unapređenju našeg rada. Sam projekt trajat će kroz cijelu nastavnu godinu 2021./2022., izjavio je ravnatelj OŠ Vladimir Nazor Ivan Hrabrov.

Ovom odlukom se dodjeljuje sveukupno 1.460,805,00 EUR, od čega se akreditiranim organizacijama dodjeljuje 432.060,00 EUR. Kratkoročnim projektima mobilnosti koje provode neakreditirane organizacije, u koje spada i projekt OŠ Vladimir Nazor Neviđane, dodjeljuje se sveukupno 1.028,745,00 EUR.

 

 

__________
Izvor:
Naslovna fotografija: Pixabay.