Domaći dizajnerski koncept brand Mojati predstavlja novu ljetnu kolekciju inspiriranu s osam hrvatskih otoka pod nazivom „Život uzme, Mojati vrati“

.

Kreativni trio koji stoji iza brenda Mojati je za ovogodišnju ljetnu sezonu pripremio različite modele ručno rađenih končanih narukvica s privjeskom te majica kratkih rukava i sweatshirte koji sadrže baršunaste motive u obliku otoka Galešnjaka, Murtera, Zlarina, Hvara, Brača, Visa, Korčule i Lokruma.

Hrvatska broji 1185 otoka, od kojih je 50 nastanjeno i svaki ima neku svoju posebnu priču. Tako i svaki komad nakita i odjeće iz nove kolekcije predstavlja otok iz kojeg crpi inspiraciju i to na način da odražava ono što je specifično za baš tu destinaciju.

Primjerice Galešnjak predstavlja otok snova u neodoljivom obliku srca. Ovom kolekcijom Mojati ujedno njeguje i ljepote Hrvatske te promovira njezino prirodno bogatstvo i kulturnu raznolikost.

Ova kolekcija je nastala zbog neponovljivih trenutaka za pamćenje koje ljudi dožive na našoj obali s njezinim kristalno čistim morem te spektakularnom prirodom kako bi uspomene baš svatko mogao ponijeti i nositi sa sobom te kako bi one trajale čak i kada dugo, toplo ljeto prođe.

Kolekciju „Život uzme, Mojati vrati“ možete pogledati i naručiti putem službenog Instagram i Facebook profila.

 

 

__________
Izvor: otokpasman.hr
Izvor fotografije: Facebook stranica Mojati