PELJEŠAC – Podrumski festival

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 16.04.2021. - Vrijeme čitanja: 1min

Četiri turističke zajednice s područja Pelješca projektno su se udružile kako bi zajednički razvijali novi turistički proizvod „Festival peljeških podruma“, na novom konceptu temeljenom na tradicijskim vrijednostima

Promocija plavca malog i peljeških podruma aktivno će se odvijati tijekom cijele godine kroz podrumski festival. Poseban naglasak bi bio na novoj manifestaciji „Festival peljeških podruma“, tematsko događanje koncipirano sa željom da se posjetiteljima pruži što kvalitetniji i raznovrsniji doživljaj. Događaj se planira održavati od 15. svibnja do 15. lipnja 2021. godine.

Preliminarni sastanak sa vinarima vezano za podrumski festival održan je u srijedu 14.04. od 10:00 do 12:00 sati putem video veze (zoom) na kojem su nazočili predstavnici sve četiri turističke zajednice, gđa Đurđica Šimičić iz tvrtke IQM kao savjetnik na projektu te 20tak vinara sa cijelog Pelješca.

Nakon predstavljanja projekta i razrade detalja, na zadovoljstvo svih prisutnih dogovoreno je da se prihvaća koncept, te se kreće sa realizacijom manifestacije.

 

 

__________
Izvor: morski.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.