Peti poziv za “Razglednice – Pozdravi s otoka”

Objavio: Pokret Otoka - 23.10.2023. - Vrijeme čitanja: 2min

Lišće mijenja boje i krajolik dobiva dašak zlata i crvenila. To znači da je opet vrijeme za pokretanje Poziva za Razglednice. Danas, 23. listopada 2023., započinjemo naš peti Poziv za Razglednice! Rok za ovaj poziv je 12. siječnja 2024., što sudionicima omogućava da uhvate jedinstvenu ljepotu europskih otoka i njihovih obnovljivih izvora energije tijekom zimske sezone.

Pozivamo sve hobističke fotografe, stanovnike otoka i članove općinskih vlasti otoka! Bez obzira tko ste, ako želite vidjeti svoju fotografiju isprintanu kao razglednicu i podijeljenu na forumu europskih otoka iduće godine, podijelite svoje dojmove s Tajništvom za čistu energiju europskih otoka. Pošaljite svoju fotografiju na info@euislands.eu.

Kako bi osigurali poštenost, ljubazno molimo prethodne sudionike naših drugih poziva da daju prednost novim prijavama i suzdrže se od sudjelovanja u ovom pozivu. Neka vlada svježi pogled.

Dakle, kako sve to funkcionira? Jednostavno! Samo ispunite prijavni obrazac i pošaljite ga zajedno s vašom fotografijom i potrebnim obrazcem suglasnosti za autorska prava na našu određenu e-mail adresu. Imajte na umu da će se poziv za razglednice ocjenjivati prema sljedećim kriterijima:

  • Jedinstvenost koncepta / Originalnost
  • Kreativnost
  • Sveukupan umjetnički dojam / Kompozicija
  • Vizualna privlačnost

Zanima vas koji motivi su prikladni za prijavu? Dok snimate ljepotu europskih otoka, ne zaboravite istaknuti njihove ambicije u vezi s obnovljivom energijom! Ljudi također mogu biti dio vaše kompozicije (uz njihovu suglasnost, naravno!).

ROK: 12. siječnja 2024.

Izabrane razglednice bit će predstavljene na našim društvenim medijskim platformama i web stranici, isprintane za distribuciju među našim regionalnim partnerima. Nadalje, bit će istaknute na visoko iščekivanom forumu “Čista energija za europske otoke” iduće godine u 2024. godini!

Izvor: Clean energy for EU islands

Fotografija: Clean energy for EU islands