POLJOPRIVREDA – Upitnik za proizvođače poljoprivrednih proizvoda

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 05.10.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Upitnik za proizvođače poljoprivrednih proizvoda u svrhu izrade „Nacionalnog akcijskog plana razvoja ekološke poljoprivrede 2023. – 2030.“

U svrhu kvalitetne izrade dokumenta, definiranja vizije razvoja te adekvatnih ciljeva i mjera za dionike u sektoru ekološke poljoprivrede, Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske poziva, proizvođače poljoprivrednih proizvoda da ispunjavanjem anketnog upitnika daju svoj doprinos u izradi navedenog dokumenta od nacionalnog značaja.

Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske pristupilo je izradi „Nacionalnog akcijskog plana razvoja ekološke poljoprivrede 2023. – 2030.”

.
„Nacionalni akcijski plan razvoja ekološke poljoprivrede 2023. – 2030.“

„Nacionalni akcijski plan razvoja ekološke poljoprivrede 2023. – 2030.“ predstavljat će strateški dokument od nacionalnog značaja kojim će se utvrditi smjer razvoja ekološke poljoprivrede u razdoblju od 2023. do 2030. godine.

Prikupljeni podaci će se koristiti za utvrđivanje stanja sektora ekološke poljoprivrede u Republici Hrvatskoj, odnosa ekološkog i konvencionalnog načina proizvodnje te će služiti kao važan izvor informacija za definiranje mjera kojima će Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske poticati razvoj ekološke poljoprivrede u razdoblju od 2023. do 2030. godine.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da odvojite desetak minuta Vašeg vremena za ispunjavanje ovog anketnog upitnika. Anketni upitnik je anoniman, a prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo u svrhu izrade „Nacionalnog akcijskog plana razvoja ekološke poljoprivrede 2023. – 2030.

Upitnik možete popuniti na POVEZNICI.

___________
Izvor: Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske
Naslovna fotografija: Unsplash.