Poslovi u Lokalnoj akcijskoj grupi ‘Kvarnerski otoci’

Objavio: Martin Tuđen - 04.07.2024. - Vrijeme čitanja: 3min

Lokalna akcijska grupa (LAG) ‘Kvarnerski otoci’ objavila je dva oglasa za radna mjesta stručnih suradnika-administratora, s radnim lokacijama u Malom Lošinju i na otoku Krku. Rok za prijavu na oba oglasa je 15. srpnja 2024. godine.

Opis Posla i Odgovornosti

1. Stručni suradnik – Administrator (Mali Lošinj): Pozicija uključuje razne administrativne i uredske poslove, uključujući evidenciju i pripremu troškova zahtjeva za isplatu. Kandidati će biti angažirani u provedbi Lokalne razvojne strategije LAG-a za razdoblje 2023.-2027., što uključuje animaciju, natječaje i edukacije. Glavne odgovornosti uključuju:

 • Uspostava i održavanje kontakata s članovima Udruge na području otoka Cresa, Krka i Malog Lošinja.
 • Praćenje zakonske regulative i objava javnih natječaja vezanih za razvojne mogućnosti.
 • Identificiranje nacionalnih, EU i drugih mogućnosti financiranja.
 • Rad na projektima financiranim iz vanjskih izvora.
 • Pružanje savjetodavnih usluga i ocjenjivanje prihvatljivosti projekata za vanjske izvore financiranja.
 • Organizacija informativnih radionica, edukacija i treninga.
 • Izrada dokumenata, prezentacija i izvješća.
 • Upoznavanje javnosti s radom Udruge.

2. Stručni suradnik – Administrator (Krk): Slične odgovornosti kao i u Malom Lošinju, s naglaskom na rad na otoku Krku. Dodatne odgovornosti uključuju:

 • Promicanje znanja o održivom razvoju i važnosti partnerskog kreiranja javne politike održivog razvoja.
 • Poticanje aktivnog uključivanja stanovnika u zajedničko planiranje.
 • Vođenje društvenih mreža i internetske stranice.

Uvjeti i Zahtjevi

Za oba radna mjesta potrebna je visoka stručna sprema, viša stručna sprema, magistar struke ili sveučilišni prvostupnik, uz minimalno dvije godine radnog iskustva. Kandidati moraju imati vozačku dozvolu B kategorije.

Prijava i Selekcijski Postupak

Kandidati uz prijavu moraju priložiti životopis, dokaz o stručnoj spremi i dokaz o hrvatskom državljanstvu. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve tražene podatke i priloge. Nepotpune ili nepravodobne prijave neće se razmatrati. Rezultati oglasa bit će objavljeni putem elektroničke pošte 22. srpnja 2024. godine, a o detaljima pisanog testiranja i intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni.

LAG ‘Kvarnerski otoci’ nudi naknadu za prijevoz u cijelosti za obje pozicije. Više informacija o Lokalnoj razvojnoj strategiji i Statutu LAG-a dostupno je na njihovoj službenoj stranici (www.kvarnerski-otoci.hr).

Ovi oglasi predstavljaju izvrsnu priliku za one koji žele raditi na razvoju lokalne zajednice i aktivno sudjelovati u projektima održivog razvoja na prekrasnim Kvarnerskim otocima.

_____________________________

Izvor: www.kvarnerski-otoci.hr

Naslovna fotografija: Image by Ronald Carreño from Pixabay