Poziv na susret u sklopu Nizozemske trgovinske misije u sektoru obnovljive energije

Objavio: Pokret Otoka - 27.08.2023. - Vrijeme čitanja: 2min
Susret u sklopu Nizozemske trgovinske misije u sektoru obnovljive energije u Hrvatskoj

Pozivamo vas na susret u sklopu Nizozemske trgovinske misije u sektoru obnovljive energije u Hrvatskoj, 4. rujna 2023. od 09:00 do 12:45, BIRD Incubator, Petračićeva 4, Zagreb

Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemska i RVO – Nizozemska agencija za poduzetništvo, u partnerstvu s OIEH – Udruženjem za obnovljive izvore Hrvatska, 4. rujna 2023. organiziraju susret deset tvrtki iz Nizozemske i predstavnika sektora obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na solarnu i bioenergiju, tj. agrosolare i bioplin.  

Ideja jednodnevnog programa je ponuditi mjesto susreta tvrtki iz Nizozemske i Hrvatske i predstaviti primjere dobre prakse i poslovnih mogućnosti koje obje zemlje pružaju

Događanje će započeti konferencijskim dijelom, u sklopu kojega će Maja Pokrovac, direktorica OIEH, predstaviti okvir i razvojne mogućnosti ulaganja u obnovljive izvore energije u Hrvatskoj. Kroz primjere dobre prakse predstavnici poslovnog sektora u Hrvatskoj predstavit će projekte solarne energije i bioenergije.

Susret u sklopu Nizozemske trgovinske misije u sektoru obnovljive energije u Hrvatskoj, partneri

Na zajedničkom panelu o mogućnostima i prilikama bilateralne suradnje razgovarat će nizozemski i hrvatski poduzetnici. Prije B2B susreta, deset tvrtki iz Nizozemske ukratko će predstaviti najnovija rješenja u području solarnih i tehnologija bioenergije.

Izvrsna je to prilika za povezivanje, učenje i dijeljenje znanja i iskustava u primjeni novih zelenih rješenja. Zato vas OIEH i Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske pozivaju da se pridružite događanju.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati, link za prijavu – Registration Form, Croatia | Renewable Energy Trade Mission to Croatia and Slovenia (jotform.com).

Ukoliko imate pitanja ili želite saznati više, slobodno nas kontaktirajte na zag-ea@minbuza.nl.

Izvor: Pametni gradovi

Fotografije: Susret u sklopu Nizozemske trgovinske misije u sektoru obnovljive energije u Hrvatskoj @ Pametni gradovi