Turistička zajednica Grada Raba i Grad Rab s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započeli su s provođenjem projekta Integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji. Projekt IQM Destination RAB ima za cilj poboljšati cjelokupnu kvalitetu destinacije povezivanjem subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu i poticali na izvrsnost.

IQM Destination, Integralno upravljanje kvalitetom, sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

U projekt IQM Destination RAB mogu se uključiti subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination RAB, te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umreženost. Implementacijom ovog projekta želi se unaprijediti ujednačenost kvalitete usluge i ponude.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani turistički subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma da se prijave na sudjelovanje u projektu.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijave se šalju na e-mail miro.ljoljo@rab-visit.com do 10.02.2021.

U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke:

1. Ime i prezime osobe koja prijavljuje

2. Naziv tvrtke/subjekta

3. Djelatnost kojom se bavite

4. Adresa na kojoj se objekt nalazi

5. Kontakt e-mail

6. Kontakt telefon

7. Web adresa ili link ako promovirate svoju djelatnost putem mreža TripAdvisor, Booking, Airbnb, ostalo.

8. Naziv na društvenim mrežama ili link ako promovirate svoju djelatnost putem mreža Facebook, Instagram, YouTube.

Slanjem prijave za sudjelovanje u projektu pristajete da se Vaši podaci će se koristiti u svrhu promocije, umrežavanja i unapređenja kvalitete usluge u destinaciji, a ako više ne želite primati informacije, zamolbu pošaljite na e-mail miro.ljoljo@rab-visit.com Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo tijekom provođenja projekta.

Sve informacije vezane uz obradu osobnih podataka možete dobiti slanjem upita voditeljima projekta na gore navedenu e-mail adresu. Sudionici u svakom trenutku mogu povući ovu privolu u kojem slučaju se voditelji projekta dužni izbrisati sve prikupljene osobne podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, nacionalnom zakonodavstvu te internim pravilnicima o zaštiti osobnih podataka.

 

 

__________

Izvor: www.rabdanas.com

Naslovna fotografija: www.pixabay.com