Radionica: Održiva energetika

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 09.06.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Sudjelujte na radionici „Održiva energetika“ koja će se održati u utorak, 11. lipnja s početkom u 10 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Radionica donosi specifična, praktična i strateška znanja potrebna za učinkovitu transformaciju energetskog sektora prema održivosti.

Pozivamo Vas na radionicu „Održiva energetika“ koja će se održati u utorak, 11. lipnja s početkom u 10 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2, Zagreb). Radionica se održava u sklopu ESG akademije – ciklus Fit for 55.

Ministarstvo gospodarstva će na radionici prezentirati novi poziv Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo koji će biti objavljen uskoro.

Paket „Spremni za 55 ” odnosi se na cilj EU-a da smanji neto emisije stakleničkih plinova za najmanje 55 % do 2030., a svrha predloženog paketa usklađivanje je zakonodavstva s tim ciljem.

Radionica Održiva energetika 2024. donosi specifična, praktična i strateška znanja potrebna za učinkovitu transformaciju energetskog sektora prema održivosti. Svaka tema je pažljivo odabrana kako bi sudionicima pružila najnovije informacije, alate i resurse za uspješnu primjenu mjera energetske učinkovitosti i dekarbonizacije.

Ključne teme radionice:

  • Dekarbonizacija energetskog sektora
  • Energetska učinkovitost
  • Izrada izvješća o održivosti
  • Kibernetička sigurnost u energetici
  • Agregiranje i pametno upravljanje energijom
  • PPA – Power Purchase Agreement
  • Mogućnosti financiranja

Rezervirajte svoje mjesto prijavom OVDJE.

Više informacija o radionici i kotizacijama dostupno je OVDJE.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem e-maila agrzunov@hgk.hr ili na telefon 01 4561 685.

Izvor: Hrvatska gospodarska komora

Naslovna fotografija:

Tagovi: