UŠTEDI ENERGIJU
June 1, 2018

SILBA - Interaktivno predavanje ''Kako smanjiti upotrebu plastike i koje su njene alternative?''

U sklopu projekta 'Silba' koji provodi organizacija By the Ocean We Unite, a u suradnji s MO Silba, organizacijom Deep Blue Explorers, Društvom istraživača mora 20000 milja i Markom Capekom iz Terra Huba, u subotu, 02. lipnja održat će se interaktivno predavanje ''Kako smanjiti upotrebu plastike i koje su njene alternative?'' i popratno druženje s lokalnim […]

U sklopu projekta 'Silba' koji provodi organizacija By the Ocean We Unite, a u suradnji s MO Silba, organizacijom Deep Blue Explorers, Društvom istraživača mora 20000 milja i Markom Capekom iz Terra Huba, u subotu, 02. lipnja održat će se interaktivno predavanje ''Kako smanjiti upotrebu plastike i koje su njene alternative?'' i popratno druženje s lokalnim stanovništvom i proizvođačima .
.

18:00 sat – Predavanje: PLASTIKA - KAKO SMANJITI NJENU UPOTREBU I KOJE SU NJENE ALTERNATIVE
.

Kroz prezentaciju želimo prikazati zbog čega je plastika izazov s kojim se svatko od nas suočava te kako smanjiti upotrebu plastike u svakodnevnici.
.
Prikazat ćemo praktična rješenja kako je alternativa isplativa, gdje se sve može nabaviti, a neke od njih moći ćete vidjeti iz prve ruke. Prezentacija će se održati u prostorima mjesnog odbora.
.

Cca 19:00 sati - DRUŽENJE
.

Pridružite nam se na trgu ispred zgrade mjesnog odbora u ćakuli o Silbi; njenim izazovima i potenijalnim rješenjima, uz iće i piće naših lokalnih proizvođača.
.
Veselimo se našem druženju!
__________
Izvor: Deep Blue Explorers
Fotografija:  Pokret Otoka / Paula Bolfan

 

 

 

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram