UŠTEDI ENERGIJU
August 7, 2021

ŠIPAN - Ljetna škola filma

Dubrovačka razvojna agencija DURA u sklopu projekta WONDER ove će godine sudjelovati na Ljetnoj školi filma Šipan, koja se održava od 04.08. – 14.08.2021 godine

.

 

Ljetna škola filma Šipan ove godine slavi svoj 18. rođendan, te kao i svih godina prirediti će deset nazaboravnih dana na filmskom otoku Šipanu.

Organizirati će se radionice s vrhunskim voditeljima i gotovo 50 polaznika. Večernji programi i ove godine donose zanimljive filmske projekcije ali i zanimljivu dramsku i glazbenu večer.

Unutar programa svim polaznicima i posjetiteljima suradnice Dubrovačke razvojne agencije DURA-e; Mia Hrnić voditeljica projekta i Iva Rašica će predstaviti projekt Wonder.

Projekt podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora koji se temelji na novim i inovativnim metodama sudjelovanja.

Cilj projekta je povećati privlačnost i kompetitivnost destinacija Jadransko-jonske regije zahvaljujući specifičnom pristupu. Usmjeren je unapređenju kvalitete života i turističke ponude gradova, uključujući upravljanje, okoliš i usluge kroz razvoj novih i inovativnih metoda participacije.

 

 

__________
Izvor: dura.hr
Naslovna fotografija: Pexels.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram