Škraping Tkon 2024 na otoku Pašmanu-Prijave otvorene!

Objavio: Pokret Otoka - 09.02.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Škraping Tkon – Otok Pašman 2024. poziva ljubitelje prirode i aktivnog odmora da se pridruže jednoj od najatraktivnijih sportsko-rekreacijskih manifestacija koja se održava 2. ožujka 2024. godine.

Škraping Tkon, jedinstvena utrka nudi nezaboravno iskustvo istraživanja otoka Pašmana dok se natjecatelji natječu na spektakularnim stazama.

Prijaviti se može isključivo online putem prijavnice na službenoj web stranici događaja – stotinka.hr.

Svi zainteresirani mogu pronaći sve potrebne detalje o raspisu utrke i programu manifestacije na službenoj web stranici http://www.skraping.hr.

Utrka je podijeljena u četiri kategorije, prilagođene različitim razinama kondicije i iskustva sudionika:

  1. Marathon (Ultra): Namijenjen iskusnim sportašima, ovaj izazov pruža stazu od otprilike 45 km.
  2. Challenger: Za rekreativce koji su spremni testirati svoje fizičke sposobnosti, staza iznosi oko 25 km.
  3. Active (Đir): Ova kategorija privlači sve ljubitelje čistog zraka, predivne prirode i kristalno čistog mora s pogledom na Kornatski arhipelag na stazi od otprilike 12 km.
  4. Light (Obiteljska): Idealna za obitelji i one koji žele uživati u zajedničkom druženju u prirodi, staza iznosi oko 6 km.

Tijekom utrke, sudionici prolaze kroz zadane kontrolne točke koje obuhvaćaju atraktivne lokalitete otoka Pašmana. Na taj način, Škraping postaje ne samo sportski događaj već i turistička atrakcija, pružajući sudionicima uvid u bogatstvo prirodnih ljepota otoka i promovirajući Hrvatsku kao destinaciju za aktivni odmor.

Izvor: FB Škraping Pašman

Škraping privlači posjetitelje i sportaše iz susjednih i drugih europskih država, istovremeno promovirajući otok i Hrvatsku na međunarodnoj razini. Ovaj događaj potiče zdrav način života, povezivanje s prirodom i promicanje turizma na održiv način.

Uzmite u obzir prijavu na Škraping Tkon – Otok Pašman 2024. kako biste se pridružili ovom nevjerojatnom iskustvu i istražili ljepotu otoka Pašmana na jedinstven način!

Izvor: skraping.hr

Fotografije: Facebook stranica Škraping Pašman