SPLIT – B2B susret hvarskih vinara i HORECA sektora

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 24.11.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

U Splitu se organizira prezentacija i kušanje novih berbi hvarskih vina te pobjedničkih vina s ocjenjivanja 3. Jelsa Summer Wine Tasting by Vinske zvijezde

Udruga hvarski vinari, TZO Jelsa i Vinske zvijezde uz podršku TZ SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE pozivaju predstavnike ugostitelja i B2B zajednice u petak 3.12.2021. u 16h u hotel Cornaro, Split na prezentaciju i kušanje novih berbi hvarskih vina te pobjedničkih vina s ocjenjivanja 3. Jelsa Summer Wine Tasting by Vinske zvijezde.

 

Najboje od Hvara 2021.

Prezentacija i kušanje bit će prvi B2B susret ugostitelja i vinara otoka Hvara ususret blagdanima i novoj sezoni 2022. Udruga Hvarski vinari i organizatori ocjenjivanja 3. Jelsa Summer Wine Tasting predstavit će ovogodišnja pobjednička vina, a vinari će, uz „en primeur“ novih berbi 2021. predstaviti i svoja najbolja vina koja žele ponuditi vinskim distributerima, kupcima, restoranima, hotelima, wine barovima.

Direktorica TZ općine Jelsa Marija Marjan ovom će prigodom najaviti održavanje 70. obljetnice popularne jelšanske Fešte vina, koja će se održati zadnji vikend u kolovozu 2022. Uz vina, kušat će se i nekoliko vrhunskih hvarskih ulja.

.
Prijava je moguća do 01. prosinca

Dolazak je moguć isključivo za predstavnike HORECA sektora, nakon ispunjene prijavnice koju možete zatražite od Udruge Hvarski vinari: info@hvar-otok-vina.org
Rok za prijavu: 1.12. 2021. (ili do popunjenja predviđenih mjesta)

Događaj će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera na snazi stoga Vas molimo da na ulazu predočite covid-pass/važeći PCR test/ potvrdu o preboljenju/ te da na događanju držite razmak. Broj gostiju je ograničen. Događaj će se fotografirati u promotivne svrhe: svojim dolaskom dajete privolu da se fotografije mogu javno objaviti.

__________
Izvor: Event “Najboje od Hvara”
Naslovna fotografija: Unsplash.