Postani permakultura dizajnar i pridruži se mnogim otočanima koji su to već postali!

S obzirom na dobar odaziv s Hvara i Korčle pozivaju se svi zainteresirani otočani da se prijave na tečaj “Postani permakultura dizajner” koji će se održavati u Splitu od 20.listopada do 20. studenog.

Svi zainteresirani mogu se javiti na pkd.radionice@gmail.com, a prijave se zaprimaju do srijede 18.10. u 23:59

Tečaj sadrži 72 sata predavanja, interaktivnih modula i praktičnih radionica kroz koje polaznici usvajaju permakulturnu etiku i vještine dizajniranja.
.

Što donosi tečaj?

Upoznat ćete se s raznim tehnikama i praktičnim rješenjima koje možete samostalno primjenjivati u svakodnevnom životu i dobivate priliku uz stručno mentorstvo osmisliti konkretan dizajn za vlastite projekte.

Polaganjem tečaja se stječe međunarodno priznati certifikat koji vrijedi svugdje u svijetu kojim se smatrate početnicima u praksi permakulture i disciplini permakulturnog dizajniranja.

Program je raspoređen kroz produljena tri vikenda, četvrtkom i petkom od 17:00 do 21:00 te subotom i nedjeljom od 9:30 do 19:00 sati (uključujući pauze za ručak), uz eventualne minimalne izmjene u dnevnoj satnici. Nakon svakog vikenda polaznici će imati tjedan odmora, kako program ne bi bio pre intenzivan.

.

 

__________
Autor: Udruga Permakultura Dalmacija
Naslovna fotografija: Udruga Permakultura Dalmacija