SPLIT – WIRE XI

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 26.10.2020. - Vrijeme čitanja: 2min

Ove će godine Ekonomski fakultet u Splitu  biti domaćin 11. izdanja „Week of Innovative Regions in Europe“ – WIRE XI 2020 u Splitu. Forum će se održavati od 4. – 6. listopada online putem zbog cijele situacije s pandemijom.

 

O forumu

Week of Innovative Regions in Europe (WIRE) je glavni forum europske politike za inovacije i regionalni razvoj. Konferencija pruža platformu za kreatore politike, javna tijela, centre znanja i poduzeća za raspravu o istraživanjima i inovacijama (R&I), izazovima i mogućnostima u europskim regijama, s izravnim pogledom na trenutne i buduće programe financiranja EU-a.

Zbog iznimnih okolnosti (COVID-19) događaj će biti organiziran putem interneta. Internetski događaj organiziran je prema dnevnom redu Hrvatskog predsjedanja Vijećem EU 2020., uz potporu Europske komisije, Generalne uprave za istraživanje i inovacije i nadležnih državnih tijela: Ministarstva znanosti i obrazovanja, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Sudjelovat će preko 60 govornika iz različitih zemalja EU. Cijeli popis govornika kao i program foruma možete pronaći na službenoj stranici foruma.

 

Registracija

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i posjetite izuzetno zanimljiva predavanja i rasprave  u području regionalnog razvoja. Saznajte više o izazovima i prilikama u europskim regijama s izravnim pogledom na trenutne i buduće programe financiranja EU-a. Istražite priče poduzetnika inovatora iz prve ruke i pogledajte zanimljive virtualne ture.

Registrirati se možete na poveznici.

Sudjelovanje na forumu je potpuno besplatno, a registracija obavezna!

Registracija je moguća do 06. studenog do 15:00h.

 

__________

Izvor: wire2020.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.