TAJNIŠTVO ZA OTOKE EU: Webinar za tehničku podršku

Objavio: Pokret otoka - 09.04.2021. - Vrijeme čitanja: 1min

Tajništvo Čista energija za otoke EU organizira webinar za potporu europskim otocima za daljnji napredak u tranziciji prema čistoj energiji

Čista energija za otoke? Radite li na otoku kako biste unaprijedili njegovu energetsku tranziciju? Treba li vam tehnička podrška za energetski projekt ili energetsku strategiju?

Od formuliranja strateških planova energetske tranzicije do studija integracije mreže, regulatorne analize ili pomoći u pronalaženju financiranja za konkretne projekte. Ova tehnička podrška za cilj ima donijeti rješenja po mjeri za sve europske otoke, u kojoj god se fazi tranzicije nalaze.

Na webinaru će biti objašnjeno kako se prijaviti na novi poziv za tehničku pomoć koji je pokrenulo tajništvo Čiste energije za otoke EU s rokom 4. svibnja 2021. godine.

Našom metodologijom ‘Istražuj, Oblikuj, Djeluj’ Tajništvo želi donijeti rješenja za sve europske otoke prilagođena bilo kojoj fazi tranzicije u kojoj se nalaze.

Pridružite se webinaru da biste saznali više o II. fazi tajništva, vrsti podrške koju pružama, alatu za samoprocjenu i internetskom obrascu za prijavu.

Registrirajte se ovdje.

 

 

___________
Autorica: Mirna Dalić
Naslovna fotografija: Clean energy for EU islands