TAJNIŠTVO ZA OTOKE – Treći poziv otočkim fotografima za razglednice ”Pozdravi s otoka!”

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 10.08.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

Tajništvo za otoke pri Europskoj Komisiji poziva vas da dostavite fotografije otoka u ljeti kako bi baš vaša fotografija postala službena razglednica Inicijative za čistu energiju EU otoka

Živite li i radite na otoku ili ste bili na odmoru i ostali impresionirani ljepotom otoka? Bez obzira na motiv ako svoju sliku želite vidjeti kao razglednicu Tajništva za otoke pri Europskoj Komisiji pošaljite je na: info@euislands.eu

Rok za dostavu fotografija je 01. rujna 2022. godine.

Među prošlogodišnjim pobjedničkim fotografijama (pronađite ovdje) nalaze se čak tri fotografije s hrvatskih otoka!

..
Kako se prijaviti?

Ispunite ovaj obrazac i pošaljite ga na e-mail adresu zajedno s fotografijom i obrascem za suglasnost za autorska prava.

Imajte na umu da su kriteriji ocjenjivanja za poziv s razglednice sljedeći:

  • Jedinstvenost koncepta / Originalnost
  • Kreativnost
  • Sveukupni umjetnički dojam/kompozicija
  • Vizualna privlačnost

Koje motive tražimo? Gotovo sve! Krajolici, ljudi (naravno uz njihov pristanak), objekti i tehnologije obnovljivih izvora energije.

Razglednice će biti objavljene na društvenim mrežama, web stranici, poslane e-poštom i ispisane kako bi ih Tajništvo za otoke dodijelilo svojim regionalnim partnerima i koristilo na Forumu za čistu energija EU otoka 2023!

Razglednice će se moći preuzeti, zapisati priča ili poruka s vašeg otoka te potom poslati Tajništvu kako bi ih mogli objaviti! Podignite svijest o projektima ili ciljevima vašeg otoka i pokažite zajednici što namjeravate.

Za informacije o GPDR-u pogledajte dokument.

___________
Izvor: Tajništvo za čistu energiju EU otoka
Naslovna fotografija: Tajništvo za čistu energiju EU otoka