Udruga Argonauta pokrenula podcast EKO PATROLA

Objavio: Pokret Otoka - 25.08.2023. - Vrijeme čitanja: 2min

‘Priče ispričane u našoj emisiji informiraju slušatelje o stanju okoliša, govore o važnim ekološkim akcijama i istražuju probleme okoliša od lokalnih do globalnih’

Izvor: Pixabay

Udruga Argonauta u suradnji s Radio Ritmom pokrenula je Eko patrolu, podcast o ekološkim temama.

‘Na ovaj način, svakog mjeseca naš podcast donosi teme koje utječu na svakodnevni život ljudi, a radi se o temama održivosti kroz koje istražujemo kvalitetu života na našem dragocjenom planetu i utjecaj klimatske krize na svakog pojedinca.

Izvor: Dalmatinski portal

Priče ispričane u našoj emisiji informiraju slušatelje o stanju okoliša, govore o važnim ekološkim akcijama i istražuju probleme okoliša od lokalnih do globalnih.

Ovim podcastom se nadamo dati ideju kako postati aktivni građanin i kako se sami uključiti u lokalne okolišne inicijative’, poručuju.

Izvor: Dalmatinski portal

Svaki novi podcast govori o novim aspektima održivog razvoja i o tome kako ljudske aktivnosti utječu na naš ekosustav te pruža slušateljima priliku da budu u toku s problemima na koje danas moramo djelovati kao svjesni i odgovorni pojedinci i članovi društva.

U svakom podcastu nastojimo ipak izvući pozitivne aspekte konkretne teme te za svaki obrađeni ekološki problem ponuditi informaciju u obliku inovativnog rješenja, akcije ili alternativnog održivog izbora.

Za sada je snimljeno 6 podcasta koji se mogu poslušati na ovom linku, a iduću emisiju možete poslušati u četvrtak, 7. rujna u 18.15 na Radio Ritmu Šibenik.

Izvor: Dalmatinski portal

Fotografija: Pixabay