UŠTEDI ENERGIJU
January 10, 2019

UGLJAN - Rezultat karijere na Snježnoj kraljici za kaljskog skijaša Eliasa Kolegu!

Kaljanin Elias Kolega briljirao je na utrci svjetskog skijaškog kupa na zagrebačkom Sljemenu.

''Rezultat na Snježnoj kraljici velika mi je motivacija za nastavak sezone.'' - rekao je mladi skijaš Elias Kolega iz mjesta Kali na otoku Ugljanu koji je na ovogodišnjoj Snježnoj kraljici briljirao i ostvario rezultat karijere.

Dvadeset i dvije su mu godine, a plasirao se u drugu vožnju i u njoj postigao odlično 22. mjesto. Marcel Hirscher ponovno je odnio pobjedu, a uz Eliota su nastupila još dvojica naših predstavnika: Matej Vidović na odličnom je 15. mjestu također ostvario rezultat karijere, a još uspješniji Istok Rodeš plasirao se među prvih 10 i osvojio fenomenalno 7. mjesto.

„Dojmovi su se slegnuli, nije to kod mene sada neka prevelika euforija. Rezultat jest dobar, ali treninzi idu dalje i koncentriran sam za sljedeće utrke”, poručio je Kolega u razgovoru za portal Sport 023.
.

Skromni Kaljanin odgovorio je na par pitanja za portal Sport 023

PS023: Je li i tebi sada laknulo?

E: „Itekako, sve to mi je ogromna motivacija za ono što me očekuje, to su dvije utrke u Švicarskoj i Austriji te Svjetsko prvenstvo. U dobroj sam formi, nadam se da ću izdržati u ovom ritmu i jedva čekam nove izazove koji su ispred mene. Vjerujem da u slalomu mogu dogurati daleko u Svjetskom kupu”.

PS023: Ante i Ivica Kostelić biranim riječima govore o tebi i bratu Samuelu.

E: „Gledajte, ponosan sam na to, zna se tko su Ante i Ivica. Lijepo je to čuti, trudimo se i dajemo sve od sebe na svakom treningu, to je jedino mjerilo”.

PS023: Kada se može očekivati dolazak u Kali?

E: „Nažalost, sada je puno obveza te neću moći. Po nekom planu tek na ljeto, možda početkom mjeseca travnja uspijem koji dan doći kako bi malo baterije napunio za daljnje izazove”.

PS023: Kakvi su ciljevi u nastavku sezone?

E: „Želim prvenstveno u svakoj utrci dati svoj maksimum, pokazati svoje najbolje skijanje, rezultat će doći u to uopće ne sumnjam”, zaključio je Elias.

_________
Autorica: Paula Bolfan
Izvor: Portal sport 023
Fotografija: youtube

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram