UŠTEDI ENERGIJU
June 29, 2021

UNIJE - Sunset Unije (raznoliki) festival

Uz podršku Unijana svih generacija od 19. lipnja do 4. rujna održava se Sunset Unije (raznoliki) festival!

Inicijatori događanja iz Udruge Ribi Ribi najavljuju da će „festivali u festivalu“ trajati sve do 4. rujna i ponuditi mnoštvo zabavnih sadržaja za sve uzraste, ali i radne akcije uređenja otoka.

.
Za svakog po nešto: Filmovi u plićaku, sportske aktivnosti i edukacije o obnovljivim izvorima energije

Zanima vas gledanje filmova na najljepšem platnu-u-plićaku na svijetu? Želite dehidrirati hodajući po 14. otoku po veličinu u Hrvatskoj na kojem nema ni kvadrat hlada? Zanimaju vas obnovljivi izvori energije i načini kako mali otoci mogu postati energetski samoodrživi? Nedostaje vam ljetnih programa za najmlađe kako bi aktivno proveli ferije, zabavili se i nešto naučili? Niti u najtoplijem periodu godine ne odustajete od sportske rekreacije?

Sve to, i mnogo više od navedenog, ponudit će ovogodišnje, ujedno i prvo izdanje Sunset Unije (raznolikog) Festivala – SU(r)F-a koji započeo 19. lipnja, a trajat će sve do 4. rujna. Ovoga ljeta Unijani rade iskorak, organizirajući cijeli niz festivala. SU(r)F je kreativni proizvod otočana, za otočane, nastojanje da se kreativnost, entuzijazam i potencijal zajednice otoka Unije pretvori u cjeloviti projekt, otvoren za sve zainteresirane koji žele ponuditi određeni program ili ideju, a koordiniran na način da omogući bogata i kontinuirana zbivanja za otočane i njihove goste.

.
Festivali u festivalu

Ovaj festival umjetnosti, kulture, ekologije, tehnologije i športa na otoku Unije okupit će lokalnu zajednicu, turiste, entuzijaste, umjetničke amatere i profesionalce, sportaše i avanturiste, u prirodnoj izolaciji otoka Unije, sa sadržajima kao što su praktične i teorijske radionice, seminari, ekološke akcije i edukacije, revijalna sportska natjecanja i slušaonice, te višednevni programi poput filmskog i glazbenog festivala. Radi se zapravo o “festivalima-u-festivalu” te sve zainteresirane na Unijama ovog ljeta dočekuju: Sunset Unije Festival ekologije, Film festival, Olimpijski festival, Umjetnički i Društveni Festival.

Saznajte više!

Informacije o nadolazećim programima i vremenu održavanja pojedinih aktivnosti bit će redovito objavljivane na službenoj internet stranici i na Facebook stranici Sunset Unije
Festival.

Kontakt
.

  • Mail: pr@sunsetunije.hr
  • Mob: 091 669 0267 (Koraljka Haberle, RibaRibi, direktorica festivala)

 

_______

Fotografija: Sunset Unije
Izvor: Riba Ribi

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram