LAG ŠKOJI predstavlja upitnik o načinima očuvanja i održivog korištenja prirodne i kulturne baštine obuhvata LAG-a Škoji (Hvar, Vis, Šolta)

U procesu izrade nove Lokalne razvojne strategije LAG-a Škoji ključno je prepoznati potrebe i kreirati intervencije koje izravno odgovaraju potrebama stanovnika našeg područja – prenosi lag-skoji.hr

 

IZRADA NOVE LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE

Proces izrade nove LRS je u tijeku i dosad su održane 3 dioničke radionice kojima je cilj identificirati lokalne razvojne potrebe i projektne ideje. Dosad održane radionice odnosile su se na sektor poljoprivrede, ruralnu infrastrukturu te prirodnu i kulturnu baštinu našeg područja.

S obzirom da su prirodna i kulturna baština prepoznate kao važne razvojne snage našeg područja, te je tema privukla i velik broj sudionika na radionici u Komiži, kreirali smo upitnik kako bismo prikupili što više povratnih informacija i mišljenja o načinima očuvanja i održivog korištenja prirodne i kulturne baštine obuhvata LAG-a Škoji (Hvar, Vis, Šolta).

Na taj način ćemo kvalitetnije identificirati lokalne razvojne potrebe i projektne ideje te omogućiti implementaciju odgovarajućih intervencija u strategiju programskog razdoblja 2023.-2027.

Ispunjavanjem upitnika na POVEZNICI podijelite svoje mišljenje o ovoj temi.

 

__________
Izvor: lag-skoji.hr
Naslovna fotografija: Pixabay