Pogledajte snimku – Veliki interes za webinar o natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća!

Objavio: Pokret Otoka - 06.02.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Sve što trebate znati o natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća bilo je na dlanu prošlog petka, 2. veljače, kada su Lina Benović i Ivan Zoković održali informativni webinar.

S ponosom možemo podijeliti da se preko 300 sudionika prijavilo, pokazujući veliki interes i potrebu za ovim znanjem!

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost nedavno je objavio uvjete i kriterije za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Ova inicijativa je podržana iznosom od čak 120 milijuna eura, što predstavlja rekordan iznos državne potpore za projekte ove vrste.

Očekuje se da će se prijave na ovaj važan javni poziv zaprimati do kraja prvog kvartala 2024. godine, stoga je vrijeme da se informirate i pripremite za uspješnu prijavu.

ONLINE EDUKACIJA: Sve što trebate znati o natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Lina Benović, konzultantica za energetsku obnovu i obnovljive izvore energije, te Ivan Zoković, ekspert za razvoj zajednica i projekata obnovljivih izvora energije, podijelili su svoje dragocjeno znanje tijekom webinara. Lina je predstavila usluge tvrtke E-Konzalt, dok je Ivan svojim iskustvom obogatio razumijevanje projekata iz područja obnovljivih izvora energije.

Ovaj webinar organiziran je u sklopu projekta “Energetska tranzicija otoka (ETO)”, koji se provodi uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Partneri na projektu su Splitsko-dalmatinska županija, Općina Lumbarda, Općina Postira, Grad Mali Lošinj, Grad Cres, LAG 5, Maslina Resort te Forte Solar d.o.o.

Zahvaljujemo svim sudionicima na njihovom aktivnom sudjelovanju tijekom webinara, gdje su postavili stotine pitanja, pokazujući želju za učenjem i aktivnim sudjelovanjem u ovim važnim inicijativama.

Za više informacija o uvjetima za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024. godini, posjetite službenu obavijest Fonda za zaštitu okoliša putem ovog linka: Uvjeti za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća u 2024. godini.

Naslovna fotografija: Photo by John Schnobrich on Unsplash