UŠTEDI ENERGIJU
July 18, 2021

VIS - Adrireef projekt i festival u Komiži

Tijekom festivala koji se održava u sklopu međunarodnog projekta ADRIREEF na otoku Visu u Komiži,  besplatna probna ronjenja u montažnom bazenu projekta Pogled u plavo

.

Adrireef projekt i festival u Komiži će se održati 19. i 20. srpnja 2021., svim posjetiteljima biti će omogućena besplatna probna ronjenja.

U cilju promocije ronjenja, ronilačkih aktivnosti i ljepota hrvatskog podmorja svi posjetitelji ADRIREEF festivala imat će priliku okušati se u ronjenju u montažnom bazenu pod punom ronilačkom opremom. U kontroliranim uvjetima i uz stručni nadzor instruktora ronjenja 19. i 20. srpnja 2021. od 09.00 do 21.00 sat u Komiži na rivi.

U organizaciji Javne ustanove RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije besplatna probna ronjenja u montažnom bazenu tijekom festivala grebena, Plave ekonomije, akvakulture i turizma u provedbi projekta ADRIREEF u sklopu programa prekogranične suradnje Italija Hrvatska 2014. – 2020. bit će omogućena u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja za sve zainteresirane posjetitelje i ljubitelje podvodnog svijeta.

Nakon kraće poduke o ronilačkoj opremi i osnovnim pravilima ronjenja posjetitelji će imati priliku zaroniti u 10 metarski montažni bazen. Ujedno i razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, koja pridonosi stvaranom doživljaju dubine i prikazuje ljepote hrvatskog podmorja.

 

 

__________
Izvor: morski.hr
Naslovna fotografija: Pexels.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram