Vraća se Lastovo – Otok Glazbe!

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 11.05.2017. - Vrijeme čitanja: 2min

Dalmatinski Woodstock se vraća na Lastovo nakon dvije godine te će se održati od 1. do 4. kolovoza

“Kad nešto počiva na entuzijazmu, volonterizmu i idealiziranju budućnosti ne postoji održivost pogotovo kad je ona usko ovisna o promjeni političke vlasti, bila ona lokalne, regionalne ili nacionalne razine. Sve ima neki rok trajanja, ali razočaravajuće je kad nema argumenata niti alternative..”

Ovo je samo dio statusa na Facebook stranici grupe Lastovo – Otok Glazbe kojim je prije dvije godine objavljeno da se otkazuje manifestacija koja je godinama, između ostalog, dovodila brojne hrvatske i strane izvođače, ali i njihove poklonike. Očito je politička klima na otoku postala povoljna pa su se dobre vijesti proširile za tren – u uvalu kneza Mihajla se početkom kolovoza vraća dalmatinski Woodstock!

Tako je 1. kolovoza rezerviran za ljubitelje jazza – nastupaju Max Klub Jazz Quartet i Elevators, a dan nakon će prašiti swing skabilly Splićani (i splitski Talijan) iz benda Justin’s Johnson te uvijek rado viđeni TBF-ovci.
Legendarni slovenski bend Lačni Franz, jedan od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i 90-ih predvođen kantautorom Zoranom Predinom, nastupit će 3. kolovoza zajedno s bendom Fighting Fish u čijem se repertoaru mogu naći obrade uspješnica majstora kao što su Aretha Franklin, B.B. King, Blues Brothers, U2, RHCP, Jamiroquai.
Zadnji dan 4. kolovoza na red dolazi Detour i la música cubana benda Cubismo.

Za sve novije informacije, pratite službenu Fejs stranicu!

Kad je trajekt? Baci oko na red plovidbe!

Izvor: Info Zona