Webinar: Bespovratnim sredstvima do energetske obnove obiteljskih kuća

Objavio: Pokret Otoka - 07.12.2023. - Vrijeme čitanja: 2min

13. prosinca u 13:00 h konzultantica Lina Benović u organizaciji Pokreta Otoka održat će webinar pod nazivom „Bespovratnim sredstvima do energetske obnove obiteljske kuće“

U prosincu 2023. očekuje se objava Javnog poziva, a građani će se moći prijaviti u I. kvartalu 2024. godine. Link na službenu obavijest Fonda za zaštitu okoliša pročitajte ovdje: Energetska obnova obiteljskih kuća

Za tu namjenu osigurano je 120 milijuna eura, a moguće je ishoditi od 40 – 60 posto bespovratnih sredstava za energetsku obnovu (fasada, krov, stolarija) i za ugradnju OIE (solarni paneli, dizalica topline).

Registrirajte se za sudjelovanje na webinaru OVDJE i informirajte se na vrijeme!

Lina Benović je konzultantica za energetsku obnovu i obnovljive izvore energije. Njezina tvrtka E -Konzalt pruža uslugu po principu „ključ u ruke“ – od vođenja projekta i provjere cjelokupne dokumentacije do angažiranja projektanta za izradu energetskog certifikata i naposljetku angažiranja izvođača za sve mjere energetske obnove i ugradnje obnovljivih izvora energije.

Webinar se održava u sklopu projekta “Energetska tranzicija otoka (ETO)”. Projekt se provodi uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Partneri na projektu su Splitsko-dalmatinska županija, Općina Lumbarda, Grad Cres, LAG 5, Maslina Resort, Forte Solar d.o.o..