WEBINAR – Poduzetnička akademija za mlade poduzetnike

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 14.05.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

Besplatni webinar – poduzetnička akademija za mlade poduzetnike i poduzetnike početnike koji trebaju pomoć u plasmanu ideje

Za mlade poduzetnike i poduzetnike početnike koji trebaju pomoć u plasmanu ideje organizira se brzi i praktični online edukacijski program o poduzetništvu i razvoju novih proizvoda. Za sudjelovanje u edukacijskom programu nisu potrebna predznanja – prenosi Mosaic Incubator

Važno je da ste poduzetnik u ranim fazama razvoja te da je Vaša ideja primjenjiva u sektoru hrane – proizvodnja hrane, tehnološka rješenja i sl. S obzirom na to da se program provodi u okviru ITU mehanizma za UAS Split u programu mogu sudjelovati samo poduzetnici registrirani u UAS-u.

Cilj Poduzetničke akademije je razviti novo ili unaprijediti postojeće poslovanje poduzeća koja se nalazi u ranim fazama razvoja.

 

Kada?

Program će se provoditi u trajanju od 11:00 do 14:00 sati tijekom 18. i 19. svibnja 2022. godine.

 

Zašto?

Na programu ćete dobiti nova i praktična znanja o poduzetništvu i razvoju proizvoda, upoznati kolege poduzetnike koji imaju slične izazove te steći priliku uključiti se u intenzivne mentorske programe koje na ljeto 2022. organizira MOSAIC incubator.

 

Kako?

Edukacijski program će se održati online. Za sudionike koji ispunjavaju gore navedene uvjete sudjelovanje je besplatno. Prijavite se putem POVEZNICE.

 

Poduzetnička akademija je usluga koju MOSAIC incubator pruža poduzetnicima u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija”. Projekt, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, zajednički provode MOSAIC incubator i CEDRA Split.

 

__________
Izvor: Mosaic incubator
Naslovna fotografija: Pixabay.