ZOOM RADIONICE – prikupljanje sredstava i razvoj društvenog kapitala

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 27.10.2020. - Vrijeme čitanja: 1min

Otvorene prijave na dvije ZOOM radionice: o inovativnim modelima prikupljanja sredstava i razvoju društvenog kapitala

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvije online radionice koje će u utorak, 3. studenoga održati Volonterski centar Osijek i ACT grupa.

ZOOM RADIONICA ACT GRUPE
Radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici Od načelnog i neiskrenog do otvorenog i suradničkog partnerstva. Da, moguće je i održat će se 3.11.2020. od 10 do 12 sati.

ONLINE RADIONICA VOLONTERSKOG CENTRA OSIJEK
Radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva održat će se 3.11.2020. od 10 do 12 sati.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

 

 

__________

Izvor: www.civilnodrustvo.hr

Fotografija: unsplash.com