UŠTEDI ENERGIJU
November 8, 2021

JAVNI POZIV - Info dani natječaja MRRFEU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira info dane u ulozi Upravitelja Programa „Energija i klimatske promjene“, financiranog iz Financijskog mehanizma EGP – a 2014. – 2021. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 14. rujna 2021. prva tri poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu navedenog Programa - prenosi rera.hr Predavanja […]

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira info dane u ulozi Upravitelja Programa „Energija i klimatske promjene“, financiranog iz Financijskog mehanizma EGP – a 2014. – 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je 14. rujna 2021. prva tri poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu navedenog Programa - prenosi rera.hr

Predavanja su održana u Osijeku i Splitu, a 11. studenoga 2021. godine održat će se u Zagrebu od 9:00 do 14:00 sati po srednjoeuropskom vremenu u hotelu „DoubleTree by Hilton”, Ul. grada Vukovara 269A.

Prijava je moguća putem on-line Prijavnog obrasca najkasnije do 10. studenoga 2021. godine u 11:00 sati.

PRATI DOGAĐANJE ONLINE - Događanje je moguće pratiti i on-line putem putem poveznice koja će biti objavljena na mrežnoj stranici Programa.

.
Solarna energija, energija iz mora i geotermalna energija

Objavljeni pozivi su:
.

  • Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje kapaciteta za proizvodnju solarne energije“ vrijedan 7.400.000,00 EUR podržava provedbu pilot projekata integriranih fotonaponskih elektrana u svrhu povećanja instaliranih kapaciteta za korištenje sunčeve energije.
  • Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Proizvodnja energije iz mora“ vrijedan 1.534.000,00 EUR podržava pilot projekte i pred-investicijske studije za ugradnju sustava dizalica topline s morskom vodom za grijanja i hlađenja.
  • Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Izrada tehničke dokumentacije za korištenje geotermalne energije“ vrijedan 3.000.000,00 EUR podržava izradu tehničke dokumentacije u svrhu razvoja projekata korištenja geotermalne energije.

.
Info dani u Osijeku, Splitu i Zagrebu

Ministarstvo u suradnji s relevantnim partnerima organizira dva događanja u cilju što bolje promocije Programa i pripadajućih poziva.

Prvo događanje odnosni se na Info dane za predmetna tri poziva.

Pozivi su se dosad održali 4. studenog u Osijeku, 9. studenoga u Splitu, a 11. studenoga 2021. održat će se i u Zagrebu.

U sklopu navedenih Info dana pružaju se najbitnije informacije o pozivima korisnim zainteresiranoj javnosti, a poglavito potencijalnim prijaviteljima.

Više informacija dostupno je putem POVEZNICE.

.
MATCHMAKING EVENT

5. studenoga 2021. održano je drugo virtualno događanje, tzv. Matchmaking event sa svrhom povezivanja potencijalnih prijavitelja iz Republike Hrvatske i zemalja donatora – Norveške, Islanda i Lihtenštajna.

___________
Izvor: rera.hr
Naslovna fotografija: Pexels.

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram