Javni poziv za sudjelovanje u manifestaciji “Luško lito 2024.”

Objavio: Pokret Otoka - 02.05.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Općina Vela Luka, poznata je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i živopisnom ljetnom ozračju. U skladu s tim poziva udruge, ustanove i klubove s područja općine da se pridruže u programu manifestacije “Luško lito 2024”.

Ovaj javni poziv otvara vrata za raznolike aktivnosti koje će obogatiti kulturnu ponudu ovogodišnjeg ljeta.

Manifestacija će se održavati tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna.

“Luško lito” već godinama privlači pažnju posjetitelja svojim širokim spektrom događanja, od tradicionalnih folklornih izvedbi do suvremenih umjetničkih performansa. Upravo zato, Općina Vela Luka poziva sve zainteresirane da svojim prijedlozima aktivnosti doprinesu još većem sjaju ovog ljetnog festivala.

Pozivaju se udruge, ustanove i klubovi s područja općine Vela Luka koje se planiraju uključiti u program manifestacije “Luško lito 2024.”, na dostavu prijedloga aktivnosti na mail adresu info.czk@velaluka.hr do 13. svibnja 2024. godine.

Prilikom dostave, važno je navesti sljedeće informacije kako bi se olakšalo usklađivanje termina i kreiranje programa:

  • Naziv događaja: Opišite svoj događaj ili aktivnost kako bi se jasno razumjelo što se planira.
  • Datum i vrijeme održavanja: Navođenje preciznog datuma i vremena pomoći će organizatorima u planiranju rasporeda događanja.
  • Mjesto održavanja: Navedite lokaciju na kojoj će se aktivnost održati kako bi se olakšalo informiranje posjetitelja.

Sudionici se pozivaju da budu kreativni i raznoliki u svojim prijedlozima. Time će se osigurati bogata i zanimljiva ponuda događanja tijekom “Luškog lita 2024”. Bez obzira radi li se o koncertima, izložbama, radionicama ili sportskim natjecanjima, svaki doprinos je dobrodošao u stvaranju nezaboravnog ljetnog iskustva za lokalno stanovništvo i posjetitelje.

Cilj ove manifestacije je pružiti kvalitetnu i sadržajnu kulturno-zabavnu ponudu koja će obogatiti ljeto u Veloj Luci i ostaviti nezaboravne dojmove kod svih posjetitelja.

Uzmite u obzir svoje ideje i prijedloge, te se pridružite u kreiranju nezaboravnog “Luškog lita 2024”!

Izvor: Općina Vela Luka

Naslovna fotografija: Photo by Erik Brolin on Unsplash