UŠTEDI ENERGIJU
March 25, 2023

KRK – Besplatne interpretacijske šetnje starogradskom jezgrom

Turistička zajednica Grada Krka i ovog proljeća krčkim gostima, ali i svim ostalim zainteresiranim otočanima, nastavlja donositi tematske storytelling sadržaje. Drugim riječima to su sadržaji bazirani na pripovijedanju, kao jednoj od primarnih ljudskih vještina.

 

Nadolazećom, proljetnom storytelling etapom tako su obuhvaćena tri subotnja termina: 08. i 29. travnja te 13. svibnja 2023. godine. Šetnje krčkom starogradskom jezgrom kreću s Trga krčkih glagoljaša u 18.00 sati.

* Prva od triju šetnji, predviđena 08. travnja, već je popunjena! 

 

Od krša do zlata - potraga za malim stvarima

Ovi susreti zaljubljenika u lokalnu predaju i povijest predstavljaju prigodu da se krčka baština kojom obiluje stari grad, vodeći se temom Od krša do zlata, doživi i oživi iz jedne posve drugačije perspektive.

 

 

Svi znamo koliko male stvari i trenuci mogu biti bitni, presudni i vrijedni. Zbog toga će ove interpretacijske šetnje sve okupljene povesti upravo u potragu za tim malim stvarima koje su, sitnim, ali presudnim koracima, utkane u krčku povijest i nasljeđe.

Zbog ograničenog broja polaznika, sudjelovanje u ovim zanimljivim interpretacijskim šetnjama potrebno je prethodno najaviti.

To možete učiniti na 2 načina:

Za sve sudionike šetnje vođenje je besplatno!

 

 

________________

Autor: Grad KRK

Fotografije: Grad KRK

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram