UŠTEDI ENERGIJU
September 18, 2021

KRK - U Krku je održana konferencija Island Business Woman

U organizaciji udruga »Žene za otok«, u krčkoj je velikoj vijećnici održano zanimljivo edukativno-prezentacijsko događanje nazvano »Island Business Women«

Konferencija Island Business Woman na kojoj su dosadašnji rad i isustva u poduzetništvu priliku dobile predstaviti neke od uspješnih poduzetnica, i to ne samo s otoka Krka - prenosi Novilist.hr.

.
Cilj konferencije poticati je i razvijati poduzetništvo među ženama

Glavni ciljevi i smisao ove inicijative i konferencijskog skupa, istakla je predsjednica udruge »Žene za otok« Jovana Čutul, mogli bi se sažeti na poticanje i razvijanje poduzetništva među ženama, ali i na njihovo umrežavanje, međusobno pomaganje i osnaživanje.
.

Pokretov intervju s Jovanom Čutul u sklopu serijala ''Žene pokreću otoke'' dostupan je na YOUTUBE kanalu Pokret Otoka / Island Movement.

.
– Kroz iznošenje inspirativnih priča i prezentaciju različitih projekata, željeli smo uspostaviti »logistiku« za razvoj poduzetničkih aktivnosti žena, razmjenu njihovih iskustava i formiranje novih tržišnih suradnji i prilika.

Ovo je nastavak aktivnosti kojima se žene otoka Krka, uz ostalo i kroz našu udrugu, međusobno povezuju i osnažuju, posebice u smislu educiranja i poticanja poduzetničkog djelovanja.

Konferencija je, također, označila i početak kreiranja baze otočnih poduzetnica koju radimo u namjeri »mapiranja« i umrežavanja naših poduzetnica, a sve s ciljem nastojanja olakšavanja njihova zajedničkog izlaska na tržište, zaključila je Čutul.

Na konferenciji su sudjelovale Gordana Nikolić, Mirela Ahmetović, Lidia Pavlin, Andrea Milić i otočna poduzetnica Danijela Drčec.

__________
Izvor: novilist.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram