UŠTEDI ENERGIJU
October 13, 2022

MURTER - Akcija prikupljanja knjiga u Murteru

Cilj akcije prikupljanja knjiga je napuniti police dvije knjižnice na otvorenom koje će se postaviti u Murteru do kraja godine

Pozivamo vas da se pridružite na akciji prikupljanja knjiga koja će se održati u subotu, 15. listopada od 10.00-12.00h na Trgu Rudina na otoku Murteru - javljaju iz udruge Argonauta.

 

Knjižnica na otvorenom

Cilj ove akcije je napuniti police dvije knjižnice na otvorenom koje će se postaviti u Murteru do kraja godine.

Također, ovom će se akcijom obilježiti i Dane Erasmusa. Akciji će se, osim zainteresiranih lokalaca, pridružiti i volonteri iz Poljske, Portugala, Španjolske, Francuske, Italije i Jordana koji trenutno borave na otoku Murteru. Osim knjiga koje će donirati, volonteri iz navedenih zemalja predstavit će pisce iz svojih domovina u svrhu promicanja kulturne razmjene.

Stoga se pridružite i vi udruzi Argonauta i u ugodnom druženju donirajte koju knjigu koja vam skuplja prašinu na polici!

**Eko knjižnica na otvorenom realizirat će se kroz projekt „Emulzija - energija mladih u lokalnoj zajednici“ financiranom od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

__________
Autor: Udruga Argonauta
Naslovna fotografija: Udruga Argonauta

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram