UŠTEDI ENERGIJU
December 7, 2021

MURTER - Kreativni i humanitarni Prosinac

Prosinac će u Društvenom centru Jedro biti pun kreativnog druženja koje će organizirati lokalne murterske udruge Latinsko idro, Ogranak Matice hrvatske u Murteru i Argonauta

Kroz Prosinac svi će se zainteresirani u Murteru moći pridružiti jednoj od udruga i zajedno s njima izrađivati božićne ukrase od recikliranih materijala. Ove godine će se aktivnostima udruga pridružiti i mlade snage murterske lokalne zajednice pod nazivom Klub po guštu - prenosi argonauta.hr

Uz spomenute udruge i njihova druženja, Kulturno umjetnička udruga Zaokret organizirat će jam session, odnosno druženje uz akustičnu glazbu.

.
Božićni sajam na Hramini održat će se 19. prosinca

Prvo na redu druženje, u utorak 7. prosinca održat će udruga Latinsko idro. U danima koji slijede i ostale udruge. Sve ukrase koje zajednički izradime udruge će prodavati na Božićnom sajmu 19. prosinca u Murteru na Hramini. Sva sredstva koja se prikupe preusmjerit ćemo u humanitarne svrhe za liječenje male Kiare iz Tribunja.

Popis radionica dostupan je na POVEZNICI.

Pozivaju se svi koje zanima rad lokalnih udruga Murtera da se pridruže u danima koji slijede, da se u kreativnoj atmosferi upoznaju s njihovim radom te da zajedno učinimo nešto dobro u ovim predblagdanskim danima.

.
Društveni centar Jedro za cilj ima podizati kapacitete rada lokalnih udruga

Društveni centar Jedro otvorio je svoja vrata u svibnju ove godine, jedan od njegovih ciljeva jest podizanje kapaciteta rada lokalnih udruga.

Projekt u sklopu kojega je nastao financiran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) ukupne vrijednosti 1.999.243,34 kuna.

__________
Izvor: argonauta.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram