PAG – Nagradu ”Simply the best” osvaja i PAG OUTDOOR

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 27.11.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

PAG OUTDOOR osvojio nagradu Simply the best u kategoriji „Novi projekti u turizmu”

Za inventivno i kreativno oblikovanje sadržaja namijenjenih aktivnom odmoru koji daju značajan doprinos kvaliteti i posebnosti cjelogodišnje turističke ponude otoka Paga, nagrada Simply the best dodjeljena od strane Udruge hrvatskih putničkih agencija odlazi u ruke Turističkih zajednica otoka Paga!

.
Jedinstvena destinacija idealna za aktivni odmor

Projekt je to koji posljednjih godinu dana intenzivno razvijaju jedinice lokalne samouprave i promoviraju otok Pag kao jedinstvenu destinaciju idealnu za aktivni odmor. Nagrade za 2021. godinu dodjeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu, od 23.-25.11.2021.

 

fotografija: Ana Žunić – Pag

 

“Veliko nam je zadovoljstvo primiti priznanje struke za ovako veliki i zahtjevan projekt otoka! No bez zajedničke sinergije i jedinstvene vizije svih dionika ne bi bilo moguće ostvariti sve naše definirane strateške programe, koji uključuju elemente održivog turizma i aktivnosti izvan glavne turističke sezone! Nama je to još jedna u nizu potvrda uspješne suradnje i motiva za iduće zajedničke projekte” – zaključile su liderice TZ grada Novalje, TZ grada Paga i TZO Kolan.

.
Projektom se nadilazi administrativnu podijeljenost otoka Paga na dvije županije

Podsjetimo, otok Pag ovim projektom nadilazi administrativnu podjeljenost na dvije županije, dva grada, dva općine i pet turističkih zajednica. Potpisanim sporazumom o udruživanju na projektu ujednačenog razvoja outdoor ponude od strane pet turističkih zajednica (TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana, TZM Stara Novalja), Ministarstvo turizma RH je prepoznalo vrijednost i kvalitetu projekta te financijski potpomoglo njegovu realizaciju.

 

__________
Izvor: Ana Žunić – Pag
Naslovna fotografija: Ana Žunić – Pag