UŠTEDI ENERGIJU
April 21, 2022

SPLITSKO DALMATINSKA - Natječaj za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica

Natječaj dodjele bespovratnih sredstava za projekte i manifestacije iz područja razvoja i promoviranja turizma

Upravni odjel za turizam i pomorstvo objavio je Natječaj za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz programa razvoja turističkih manifestacija i projekta na području Splitsko-dalmatinske županije u 2022. godini - prenosi dalmacijanews.hr

Cilj natječaja je osnaživanje suradnje Splitsko-dalmatinske županije te udruga i turističkih zajednica u provedbi razvoja i valorizacije turizma.

 

Kako utrošiti sredstva?

Sredstva se mogu koristiti za sufinanciranje održavanja manifestacija i provođenje projekata, za troškove glazbenika, tehnike, promocije manifestacije, troškove sudionika u manifestaciji te ostale troškove. Zatim za sufinanciranje udruge, izradu promotivnih brošura i promociju manifestacije, odnosno udruge)na internetu te za druge potrebe u funkciji održavanja manifestacije, odnosno projekta.

 

Prijave

Pravo na podnošenje prijave imaju udruge i lokalne turističke zajednice kojima temeljni cilj osnivanja i djelovanja nije stjecanje profita.

Prijave se mogu dostaviti poštom preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije ili osobnom dostavom preko pisarnice Splitsko-dalmatinske županije.

Natječaj je objavljen 15. travnja na mrežnoj stranici Splitsko-dalmatinske županije. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Natječaja.

 

__________
Izvor: dalmacijanews.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram