UŠTEDI ENERGIJU
February 26, 2022

WEBINAR - Novi IPCC izvještaj o klimatskim promjenama

Green Post-Corona Talks Hrvatska: Novi IPCC izvještaj o klimatskim promjenama - postoji li nada? Webinar na temu: Novi IPCC izvještaj o klimatskim promjenama održati će se 3. ožujka 2022. godine od 18:00-19:30 sati preko Zoom platforme. Za sudjelovanje na webinaru potrebno je ispuniti prijavnicu na POVEZNICI. Na dan prije događaja, svim prijavljenima bit će poslan […]

Green Post-Corona Talks Hrvatska: Novi IPCC izvještaj o klimatskim promjenama - postoji li nada?

Webinar na temu: Novi IPCC izvještaj o klimatskim promjenama održati će se 3. ožujka 2022. godine od 18:00-19:30 sati preko Zoom platforme.

Za sudjelovanje na webinaru potrebno je ispuniti prijavnicu na POVEZNICI. Na dan prije događaja, svim prijavljenima bit će poslan e-mail potvrde sa uputama kako se priključiti Zoom događaju.

 

GOVORNICI

Dunja Mazzocco Drvar, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
dr.sc. Julije Domac, Posebni savjetnik Predsjednika Republike za energiju i klimu

MODERATORICA webinara: Leonida Kifer

Ovaj događaj organizira Green European Foundation uz podršku Foruma za održivi razvoj Zeleni prozor i financijsku podršku Europskog parlamenta Green European Foundation-u.

Europski parlament nije odgovoran za sadržaj ovog webinara. Vaša registracija bit će automatski proslijeđena organizacijskom timu. Green European Foundation primjenjuje GDPR direktivu Europske unije. Podaci prikupljeni ovim obrascom bit će korišteni isključivo u svrhe organizacije online događaja. Davanjem osobnih podataka, pristajete na spomenute uvjete. Za više informacija, kontaktirajte info@zeleniprozor.hr.

 

__________
Izvor: Forum za održvi razvoj Zeleni prozor
Naslovna fotografija: Pexels.

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram